06/09/2014

Lenovo Z500 Ekran Parlaklık Sorunu Çözümü...

Merhaba Arkadaşlar... Ekran parlaklık sorunu nu bende uzun zamandır yaşıyordum ve çözğm olarakta intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kuruyordum fakat kalıcı bir çözüm sağlamıyordu. Ekran parlaklığını değiştirmek istediğim anda sorun yeniden başlıyordu...

Artık kalıcı bir çözüm buldum... Bu çözümü uygularken uzman birinden destek almanızı öğrenirim aksi halde farklı sorunlar yaşmanıza neden olabilir....

02/08/2014

Baş Ağrısı....


Baş ağrısı için ilginç çözüm;
Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız.
Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.
BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın
5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..
KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ
sol burun deliğinizi kapatın,
sağ burun deliğinizden nefes alın.
Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz.
Çok eski bir doğu kültürüdür.
Deneyin, farkı görün.


(Alıntıdır...)

01/08/2014

Blog Yazarlığı...

Özgün makaleler yazabileceğinize inanıyor ve boş vakitlerinizi internette yazı yazarak geçirmek istiyorsanız.Blogum da yazarlık yapabilirsiniz. Detaylı bilgi ve iletişim için yorum yapmanız yeterli.

25/06/2014

Windows 8 DVD Rom Görmüyor...

Sorun ile ilgili olarak masaüstünü görüntüleyip klavyenizdeki Windows tuşuyla beraner R tuşuna basarak Çalıştır kısmını açınız. Bu bölüme regedit yazıp tamamı tıkladığınızda açılan Kayıt Defteri Düzenleyicisinde aşağıdaki değer mevcut mu kontrol ediniz.

23/06/2014

16 Mayıs 2014 ve 19 Mayıs 2014

16 ve 19 Mayıs 2014 sıradan bir tarih ve gün olarak görülebilir fakat benim için çok çok önemli 2 gündür bu tarihler... Neden önemli diyeceksiniz... Anlatim...

28/05/2014

Sözleşmeleri İptal Edebileceksiniz...!!!

Binlerce vatandaşın elini kolunu bağlayan abonelik sözleşmeleri bugünden itibaren hiçbir cezai şart ödemeksizin iptal edilebilecek. 6502 Sayılı Yeni Tüketici Yasası yürürlüğe girdi.
Özellikle GSM operatörleri, internet sağlayıcıları ve dijital yayın kuruluşları tarafından kullanılan bu satış taktiği yüzünden binlerce insan kendisine sunulan avantajlı alternatiflerden yararlanamıyor ya da yararlanması halinde sözleşme çerçevesinde kendisine dayatılan cezayı ödemek zorunda kalıyordu.
İşte bu dayatma 28 Mayıs tarihi itibariyle sona erdi...

01/05/2014

Teşekkürler HTC

Yaklaşık 3 sene önce HTC One V model telefon aldım telefonumda 1 kere açılmama sorunu yaşadım ve biraz zorda olsa servis telefonumun değişimini sağladı.

Daha sonra agrasif tavırlarımdan dolayı telefonu birkaç kez duvara ve yere fırlattım kasasının üst tarafı parçalandı ve ekranda çatlaklar oluştu buna rağmen kamerası haricinde sorunsuz çalışmaya devam etmekte aynı darbelere başka bir telefon mağruz kalmış olsaydı şuanda param parça olmuştu...

Teşekkürler HTC

30/04/2014

Hayat Bazen Acımasız....

Hayat bazen çok acımasız davranıyor insana, nedendir bilmiyorum. Acaba sorun bendemi çözemiyorum bazen çok düşünüyorum ben nerde yanlış yapıyorum diye ama bir türlü cevabını bulamıyorum.

Ya ben kendimi yanlış ifade ediyor olabilirmiyim ? ya da konuşurken yanlış cümlelermi kuruyorum. Ben bu sorularımın cevabını bulamıyorum sanırım. Karar almak ve fikir sormak ya da farklı seçenekler sunmak arasında ne gibi farklar vardır bileniniz varmı ? Ben kendimce açıklamasını yapim isterseniz.

22/04/2014

Birinin Hayatında Bir Fark Oluşturmaya Çalışın.

Bugün Facebook hesabıma bakerken bir yazı dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim...

"Okulun ilk gününde 5. sınıfın önünde dururken, öğretmen çocuklara bir yalan söyledi. Çoğu öğretmen gibi, öğrencilerine baktı ve hepsini aynı derecede sevdiğini söyledi. Ancak bu imkâns
ızdı, çünkü ön sırada oturduğu yerde bir yana kaykılmış

15/04/2014

Neden Saç Uzatanlara Karşıyız...?

Ben bu sorunun cevabını bir türlü bulmuş değilim... Erkekler saç uzatır mı?.. Uzatırsa ne gibi zararı ya da faydası var.. Anlaşılmış bişey değil... Bana göre saçını neden uzatıyorsun demek yerinde saçını neden kestiriyorsun demek daha doğru geliyor.. Neden diyecek olursanız, insanlar saçını uzatmak için

14/04/2014

Kızlar Erkeklerden Ne İster... ?

Evet başlığımıza bakılırka konumuz çok açık ve net aslında " Kızlar erkeklerden ne ister..." ben bu sorunun cevabını çok merak ediiyorum...

Son zamanlarda dikkat ediyorum facebook hesabımdaki bir çok bayan arkadaşım erkekleri kötüleyen yazılar paylaşmakta... Ya anlayamıyorum erkeklerden bukadar bıkmışsınız madem neden hep yeni bir

04/04/2014

Twitter Yasağı sonunda kaldırıldı... Ama...

Evet Twitter yasağı sonunda  kaldırıldı ama insanlar halen VPN kullanmaktam tam olarak kurtulamadı, halen ülkemizde yasaklı olan bir site daha mevcut "Youtube" bu nedenlede VPN kullanımları devam etmekte...

Biraz önce bir video izledim. Beyaz Tv spikeri "Erkan TAN" twitter hakkında bazı yorumlarda bulunmuş videoyu yazının sonunda sizinlede paylaşıyor olacağım sizde dinleyip yorumlarınızı

13/03/2014

Gezi Parkı ve Yaşanan Olaylar

Şu Gezi Parkı olaylarında ölen arkadaşlarımızla ilgili ileri geri konuşan kişileri bir türlü anlamış değilim... Evet haklısınız bu eylemlerin yapılması bu kadar şiddetin olması güzel şeyler değil... Şu ileri geri konuşan kişilere sesleniyorum. Neden önyargılı davranıyorsunuz... Öncelikle eylem ve protesto nedir biliyor musunuz? Hiç araştırmasını yaptınız mı?

27/02/2014

Doksanlar.... 35. Bölüm...

Birlikte muz ithalatı işine giren Emin, Neco ve Mustafa, ilk paralarını kazanırken, Mustafa babası Nuri'ye isyan eder. Olanlara çok kızan Nuri, Mustafa'ya küser. Mustafa ise bu isyan yüzünden başına geleceklerden habersizdir.
Öte yandan talihsiz bir kaza sonucu kafasına saksı düşen Emin, hafızasını kaybeder. Emin'in hafızasını kaybetmesi, mahallede ortalığın karışmasına neden olurken, bütün mahalle Emin'in hafızasını geri kazanması için seferber olur.
Özlem'i yangından kurtaran Atilla, başta Bekir ve ailesi olmak üzere herkesin takdirini kazanır. Bu olayın Özlem ve Atilla arasındaki aşkı nasıl etkileyeceği merak konusudur.
Süheyla ve Orhan'ın büyük sırrını öğrenen Neşe, sonunda dayanamaz ve gerçeği açıklamak zorunda kalır.

22/02/2014

Doksanlar... 34. Bolüm

Necmettin, Emin ve Mustafa doksanlar döneminin en revaçta işi olan muz ithalatını yapmaya başlarlar. Necmettin, Emin ve Mustafa'nın muz ithalatı işine girmesi, şimdilik mahalledeki ve ailedeki herkesten gizlidir.
Nuri kendi işi için Tuğba'nın düğünde takılan altınlarını rica ederken, Mustafa'nın altınları muz ithalatı için sermaye yaptığından habersizdir.
Öte yandan Emin yüzünden dolandırılan mahallenin kadınları, birlik olup Emin'den intikam almaya kalkışınca birbirinden komik olaylar yaşanır. Çıkan yangında evde kapalı kalan Özlem'in kurtarıcısı ise Atilla olacaktır.

20/02/2014

Hasan CAN yine Dünya Birincisi,



Hasan CAN yapmış olduğu emlak satışlarıyla yine 2013 yılı Dünya Birincisi olmuştur...

HASAN CAN > DÜNYA BİRİNCİLİĞİ İÇİN REMAX INTERNATIONAL TARAFINDAN GÖNDERİLEN MEKTUP

19/02/2014

Bizim HAYATIMIZ....!

Önümüzde iki hayat var aslında, birisi ailemizin bizim için istediği hayat, biriside bizim istediğimiz hayat.
Kendi istediğimiz hayatı yaşamak ne kadar zor, ne kadar büyük bir cesaret istiyor.
Düşünün ailemiz bizim için hayal kuruyor oya biz onlar üzülecek diye hayal bire kuramıyoruz.
Aslında kimse üzülmesin diye ne çok şeyden vazgeçiyoruz değil mi?
Oysa bir tane hayatımız var sadece bir kere yaşayacağımız bir hayat.

18/02/2014

Windows Vista çalıştırılan bir bilgisayarda CD sürücüsü veya DVD sürücü beklendiği gibi çalışmıyor...


Windows Vista çalıştırılan bir bilgisayarda CD sürücüsü veya DVD sürücü beklendiği gibi çalışmıyor


Aşağıdaki eylemlerden birini tamamladıktan sonra, bilgisayarınızdaki CD sürücüsü veya DVD sürücüsü bilgisayar yeniden başlatıldığında beklendiği gibi çalışmaz:

Bir bilgisayarı Windows Vista'ya yükseltirsiniz.
Windows Vista Service Pack 1 (SP1) yüklersiniz.
CD/DVD filtre sürücüsü olan uygulamaları yükler veya kaldırırsınız.

Doksanlar.. 33. Bölüm

DOKSANLAR 33. Bölüm

16 Şubat 2014, Pazar 20:00

Albüm çalışmalarına başlayan Atilla, büyük bir sürpriz yaşar! Bekir, Atilla ve grubunun kız solist aradığını öğrenince, Özlem'i Atilla'ların yanına götürür. Birbirleriyle karşılaşmak istemeyen Atilla ve Özlem, kendi aşk şarkılarında düet yapacaklarından habersizdir. Öte yandan Emin, mahallenin kadınlarına büyük bir iş fırsatı sunar. Emin ve kadınların iş ortaklığı birbirinden komik olayların habercisidir. Amerika'da doğum yapmak isteyen Tuğba'yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Hiçbir şey planlandığı gibi olmaz.