23/07/2013

Kilonu Kontrol Et... Yolunu Benden Öğren...!

Merhaba,

Günümüzde bildiğiniz üzere Obezite artmakta, kilonuzu kontrol altına alarak ve sağlıkla beslenerek obetize olmaktan kurtulma imkanınız mevcut nasıl mı ?

HERBALİFE ürünlerini kullanarak sağlıklı beslenip kilonuzu kontrol altına almış olursunuz.

Herbalife Nedir ?

30 yılı aşkın deneyimiyle Herbalife International bugün kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer almaktadır. Dünyaca ünlü bir şirket olan Herbalife bitki bazlı ve doğal özlerden oluşan ürünler sunmaktadır. Bu ürünler, dünya çapında 84 ayrı ülkede 2,1 milyon Bağımsız Distribütör aracılığı ile tüketicilere ulaşmaktadır.

Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır ve faaliyetlerine Mart 1998’de başlamıştır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneğinin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği IADSA’nın Türkiye Temsilcisi olan BesDesDer’in (Beslenme Destek Ürünleri Derneği) üyesidir

Daha detaylı bilgi almak ve ücretsiz Vücut ve Yağ Analizi yaptırmak için bana ulaşabilir yada benim size ulaşabilmem içi mail yada mesaj yollayabilirsiniz..

Herbalife Bağımsız Distribütörü
Uğur KARTAL

İrt No: 0543 477 56 66
Email: ugur.kartal@superonline.com